Kulinaria

Ewa gotuje

S25 : O314
Jesienią brakuje nam nie tylko promieni słonecznych, lecz także witamin, więc gdy za oknem robi się coraz chłodniej, warto sięgnąć po kiszonki. To właśnie kiszenie, w przeciwieństwie do większości znanych sposobów konserwowania żywności, nie niszczy witamin. Z tego powodu w tym odcinku Ewa zrobi potrawy z dodatkiem kiszonek. Zacznie od błyskawicznej sałatki warstwowej z kiszoną dynią. Na danie główne będzie gulasz z indyka i papryki, z dodatkiem kiszonych śliwek, które autorka programu własnoręcznie zawekuje. Z kolei na deser poda bardzo ciekawe ciasto z miodem oraz purée z dyni, przełożone kremem śmietankowym, a udekorowane orzechami włoskimi w karmelu.
Czas trwania: 22 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
Masz juz dostęp? Zaloguj się i oglądaj
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 307
Ewa Gotuje - Odcinek 308
Ewa Gotuje - Odcinek 309
Ewa Gotuje - Odcinek 310
Ewa Gotuje - Odcinek 311
Ewa Gotuje - Odcinek 312
Ewa Gotuje - Odcinek 313
Ewa Gotuje - Odcinek 314
Ewa Gotuje - Odcinek 315
Ewa Gotuje - Odcinek 316
Ewa Gotuje - Odcinek 317
Ewa Gotuje - Odcinek 318
Ewa Gotuje - Odcinek 319
Ewa Gotuje - Odcinek 320
Ewa Gotuje - Odcinek 321
Ewa Gotuje - Odcinek 322