S8:O80
Ewa gotuje
Wracamy do najlepszych tradycji kuchni środkowoeuropejskiej. Ewa Wachowicz przyrządzi indyka w sosie cebulowym, na deser będzie klasyk – „Fale Dunaju”. „Indycze mięso jest niebywale zdrowe. Zawiera dużo witamin i związków mineralnych. A do tego jest chude i bardzo smaczne – przekonuje pani Ewa. – Natomiast „Fale Dunaju” to jeden z moich ulubionych placków. Świetnie wygląda i jest pyszny.” Po lekcji gotowania autorka programu zaprosi do sali treningowej. „Chociaż skusiłam się zaledwie na jeden kawałek „Fal Dunaju”, to postanowiłam trochę powiosłować. Na razie na sucho, na wioślarzu – wyjaśnia Ewa Wachowicz. – Wszystkich zachęcam do aktywnego spędzania czasu. Bez odrobiny wysiłku nie ma mowy o odchudzaniu!”
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Sezon 40