S8:O76
Ewa gotuje
Tym razem dieta rybna, bogata w kwasy omega-3. Najpierw Ewa Wachowicz uwędzi łososia – domowym sposobem. Później przyrządzi łososiowego tatara. – Zachęcam wszystkich do jedzenia ryb morskich, gdyż te są najzdrowsze – mówi pani Ewa. – Do tatara najlepsza jest ryba surowa, ale jeśli nie jesteśmy pewni jej świeżości, lepiej kupić rybę wędzoną. Kto chce może pomieszać łososia surowego z wędzonym w proporcjach pół na pół. Żeby ułatwić sobie pracę, polecam łososia sałatkowego. Można też wziąć duży kawałek ryby, samemu poporcjować i drobno posiekać, ale jest przy tym dużo więcej pracy. Na deser będzie dietetyczne ciasto jogurtowe.
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Sezon 40