S39 : O523

Ewa gotuje

Kolejny odcinek rozpocznie się od zrobienia kremu z dyni Hokkaido – ulubione warzywo szefów kuchni. Zupę Ewa poda ze smażonymi kurkami. Na danie główne autorka programu zaproponuje pieczony filet z gęsiej piersi z ziemniakami confit. Gęsina to bardzo wartościowe mięso, zawierające dużo witamin, białka oraz wielonasyconych kwasów tłuszczowych. A że polska jesień jest sezonem na gruszki, to nie może być inaczej – na deser Ewa zrobi ciasto drożdżowe z tymi owocami. Placek powstanie na mące orkiszowej.
Kulinaria
22 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 515
Ewa Gotuje - Odcinek 516
Ewa Gotuje - Odcinek 517
Ewa Gotuje - Odcinek 518
Ewa Gotuje - Odcinek 519
Ewa Gotuje - Odcinek 520
Ewa Gotuje - Odcinek 521
Ewa Gotuje - Odcinek 522
Ewa Gotuje - Odcinek 523
Ewa Gotuje - Odcinek 524
Ewa Gotuje - Odcinek 525
Ewa Gotuje - Odcinek 526
Ewa Gotuje - Odcinek 527
Ewa Gotuje - Odcinek 528
Ewa Gotuje - Odcinek 529
Ewa Gotuje - Odcinek 530
Premiera