S39 : O524

Ewa gotuje

Jesienią warto sięgnąć po receptury na sycące zupy jarzynowe. Dlatego też w kolejnym odcinku Ewa Wachowicz pokaże, jak przygotować jedną z nich – z dużą ilością wyjątkowo smacznych o tej porze roku warzyw. Potrawa nabierze charakterystycznego smaku dzięki przyprawie garam masala. Na danie główne będą bitki z indyka. Takie sznycle robimy zazwyczaj z wołowiny lub wieprzowiny. Tymczasem nic nie stoi na przeszkodzie, by na patelnię trafiło mięso indycze. Dodatkiem do potrawy będą kopytka z ziemniaków i dyni. Na słodko Ewa zaproponuje ptysie z karmelizowanymi wiśniami i kremem budyniowym.
Kulinaria
22 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 515
Ewa Gotuje - Odcinek 516
Ewa Gotuje - Odcinek 517
Ewa Gotuje - Odcinek 518
Ewa Gotuje - Odcinek 519
Ewa Gotuje - Odcinek 520
Ewa Gotuje - Odcinek 521
Ewa Gotuje - Odcinek 522
Ewa Gotuje - Odcinek 523
Ewa Gotuje - Odcinek 524
Ewa Gotuje - Odcinek 525
Ewa Gotuje - Odcinek 526
Ewa Gotuje - Odcinek 527
Ewa Gotuje - Odcinek 528
Ewa Gotuje - Odcinek 529
Ewa Gotuje - Odcinek 530
Ewa Gotuje - Odcinek 531