promobox

Grzeszki na widelcu - Kotlet schabowy

W tym odcinku Ania kupuje najlepszy schab na kotlety. Dowiecie się dlaczego warto poszukać schabu od strony karczku i jak rozpoznać nieświeże mięso. Ania sprawdzi też, dlaczego kotlety smażą się czasem w dziwnej, brązowej pianie. Będzie o ziemniakach, które mogą zaszkodzić waszemu zdrowiu i o tym, jak je rozpoznać w warzywniaku. Poznacie też rankingi tłuszczów do smażenia – ze względu na smak i na zdrowie. A z naszą dietetyczką Ania pospiera się o to, czy warto zrobić zdrowszą panierkę i zdrowsze kotlety z indyka.
Kulinaria
22 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
WszystkieZobacz także
Grzeszki na widelcu - Nietolerancje i kod DNA
Grzeszki na widelcu - Cukier
Grzeszki na widelcu - Monodiety
Grzeszki na widelcu - Spalacze tłuszczu
Grzeszki na widelcu - Mity żywieniowe
Grzeszki na widelcu - Tabletki odchudzające
Grzeszki na widelcu - Kiełbasa
Grzeszki na widelcu - Tosty i grzanki
Grzeszki na widelcu - Tarta z łososiem i serem camembert
Grzeszki na widelcu - Szarlotka
Grzeszki na widelcu - Spagetti Carbonara
Grzeszki na widelcu - Hot Dog
Grzeszki na widelcu - Pizza
Grzeszki na widelcu - Steki
Grzeszki na widelcu - Barszcz
Grzeszki na widelcu - Risotto
Grzeszki na widelcu - Pączki
Grzeszki na widelcu - Wątróbka
Grzeszki na widelcu - Smalec
Grzeszki na widelcu - Sernik
Grzeszki na widelcu - Kebab
Grzeszki na widelcu - Śledź w śmietanie
Grzeszki na widelcu - Żeberka
Grzeszki na widelcu - Klasyczny burger
Grzeszki na widelcu - Fondue
Grzeszki na widelcu - Lasagne
Grzeszki na widelcu - Torty
Grzeszki na widelcu - Kotlet schabowy
Grzeszki na widelcu - Placki ziemniaczane
Grzeszki na widelcu - Śląskie rolady