S37 : O495

Ewa gotuje

Ten program „Ewa gotuje” emitowany będzie w dniu, w którym obchodzimy Narodowe Święto Niepodległości. Nie może więc być inaczej – na posesji musi pojawić się nasza flaga narodowa! Gotowanie w odcinku rozpocznie się od regionalnej zupy rodem z Podkarpacia. Jej bazą będzie serwatka. Na danie główne Ewa zaproponuje gęsie udka confit – konfitowane, czyli długo gotowane w tłuszczu, w niezbyt wysokiej temperaturze. Po obiedzie obowiązkowo musi być deser. Tym razem zobaczymy, jak przyrządzić kruche ciasto przełożone powidłami.
Kulinaria
22 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 485
Ewa Gotuje - Odcinek 486
Ewa Gotuje - Odcinek 487
Ewa Gotuje - Odcinek 488
Ewa Gotuje - Odcinek 489
Ewa Gotuje - Odcinek 490
Ewa Gotuje - Odcinek 491
Ewa Gotuje - Odcinek 492
Ewa Gotuje - Odcinek 493
Ewa Gotuje - Odcinek 494
Ewa Gotuje - Odcinek 495
Ewa Gotuje - Odcinek 496
Ewa Gotuje - Odcinek 497
Ewa Gotuje - Odcinek 498
Ewa Gotuje - Odcinek 499
Ewa Gotuje - Odcinek 500
Ewa Gotuje - Odcinek 501