S37:O493
Ewa gotuje
Polska Złota Jesień to sezon nie tylko na grzyby, lecz również na dynie. Dlatego z tego owocu, bo botanicznie dynia jest owocem a dokładniej rzecz ujmując jagodą, Ewa Wachowicz wyczaruje pierwszą potrawę – orientalny krem z wędzonym tofu i grzybami shiitake. Po azjatyckiej zupie przygotuje jedną z naszych ulubionych potraw – pierś z kurczaka. Jednak tym razem nie będzie to klasyczny filet, lecz mięso z kostką. Z kolei na deser Ewa upiecze bardzo proste ciasto ucierane z kaszą manną i śliwkami.
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Sezon 40