S37 : O493

Ewa gotuje

Polska Złota Jesień to sezon nie tylko na grzyby, lecz również na dynie. Dlatego z tego owocu, bo botanicznie dynia jest owocem a dokładniej rzecz ujmując jagodą, Ewa Wachowicz wyczaruje pierwszą potrawę – orientalny krem z wędzonym tofu i grzybami shiitake. Po azjatyckiej zupie przygotuje jedną z naszych ulubionych potraw – pierś z kurczaka. Jednak tym razem nie będzie to klasyczny filet, lecz mięso z kostką. Z kolei na deser Ewa upiecze bardzo proste ciasto ucierane z kaszą manną i śliwkami.
Kulinaria
22 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 485
Ewa Gotuje - Odcinek 486
Ewa Gotuje - Odcinek 487
Ewa Gotuje - Odcinek 488
Ewa Gotuje - Odcinek 489
Ewa Gotuje - Odcinek 490
Ewa Gotuje - Odcinek 491
Ewa Gotuje - Odcinek 492
Ewa Gotuje - Odcinek 493
Ewa Gotuje - Odcinek 494
Ewa Gotuje - Odcinek 495
Ewa Gotuje - Odcinek 496
Ewa Gotuje - Odcinek 497
Ewa Gotuje - Odcinek 498
Ewa Gotuje - Odcinek 499
Ewa Gotuje - Odcinek 500
Ewa Gotuje - Odcinek 501