S36 : O479

Ewa gotuje

Ten odcinek swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz rozpocznie od francuskiej klasyki – zupy cebulowej, zapieczonej pod ciastem, też francuskim. Na danie główne będzie szarpany kurczaka w sosie BBQ. Można zrobić go na świeżym filecie lub na mięsie z poprzedniego obiadu. Co ciekawe – mięso trafi do klapsznity, o której w barwny sposób opowie znawca kultury i kuchni śląskiej Dariusz Rekosz. W programie zobaczymy też jak przygotować wariację na temat włoskiej panna cotty. Ten deser zazwyczaj jest śnieżnobiały – wersja Ewy będzie ozdobiona galaretką na bazie espresso.
Kulinaria
22 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 472
Ewa Gotuje - Odcinek 473
Ewa Gotuje - Odcinek 474
Ewa Gotuje - Odcinek 475
Ewa Gotuje - Odcinek 476
Ewa Gotuje - Odcinek 477
Ewa Gotuje - Odcinek 478
Ewa Gotuje - Odcinek 479
Ewa Gotuje - Odcinek 480
Ewa Gotuje - Odcinek 481
Ewa Gotuje - Odcinek 482
Ewa Gotuje - Odcinek 483
Ewa Gotuje - Odcinek 484