promobox

Gotuję, nie marnuję. Rybne finger food z pstrąga

Prowadzące Sylwia Majcher i Ela Sawerska postawiły sobie poprzeczkę wysoko i w każdym z odcinków udowadniają, że nie ma takiego składnika w kuchni, z którego nie da się wyczarować świetnego dania. Pokazują również, że niemal każdy produkt można uratować przed śmietnikiem. Tytuł mówi sam za siebie, ale... nie zdradza wszystkiego! Poza przepisami na błyskawiczne i kreatywne dania dzielą się porcją wiedzy o danym składniku, jego walorach odżywczych i smakowych, dorzucają garść kulinarnych porad i ciekawostek... Oglądajcie "Gotuję nie marnuję", powtarzajcie przepisy w swoich kuchniach i smakujcie dania godne najwyższych odznaczeń przyrządzone ze składników, które macie w lodówce! Co tydzień, w każdy poniedziałek, środę i piątek nowy odcinek "Gotuję nie marnuję"!
Kulinaria
5 min
Więcej
Więcej
WszystkieZobacz także
Gotuję, nie marnuję. Roladki z cukinii
Gotuję, nie marnuję. Bakłażan zapiekany z kaszą jaglaną
Gotuję, nie marnuję. Dyniowe latte
Gotuję, nie marnuję. Wytrawna jaglanka
Gotuję, nie marnuję, Owsianka na wodzie z owocami
Gotuję, nie marnuję. Owsianka nocna
Gotuję, nie marnuję. Tatar z cukinii
Gotuję, nie marnuję. Pasta z zielonego groszku
Gotuję, nie marnuję. Humus buraczany
Gotuję, nie marnuję. Potrawka z łodyg brokuła i liści kalafiora
Gotuję, nie marnuję. Ciasto brokułowe
Gotuję, nie marnuję. Pizza z kalafiora
Gotuję, nie marnuję. Bulion rybny
Gotuję, nie marnuję. Rybne finger food z pstrąga
Gotuję, nie marnuję. Pieczony pstrąg na warzywach
Gotuję, nie marnuję. Sałatka pomidorowo-morelowa
Gotuję, nie marnuję. Konfitura z brzoskwiń w wersji wytrawnej
Gotuję, nie marnuję. Brzoskwinie z lawendą w kawowym karmelu