S23:O284
Ewa gotuje
Tym razem Ewa Wachowicz ugotuje krem porowo-ziemniaczany, który trafi na stół z nietypowym jak na zupę dodatkiem – wędzonym łososiem. Łosoś, tyle że surowy, wyląduje też w cieście francuskim, po czym zostanie zapieczony i podany jako danie główne – w towarzystwie soku cytrynowego i rukoli z granatem. Z kolei na deser będą waniliowe serca w galaretce wiśniowej.
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Sezon 40