promobox
S2:O12

Ewa gotuje

Kolejny odcinek magazynu kulinarnego "Ewa gotuje" rozpocznie się w… laboratorium. Ewa Wachowicz i prof. Wiesław Barabasz z krakowskiej Akademii Rolniczej pokażą, jak w prosty sposób odróżnić jajko świeże od nieświeżego, i jak sprawdzić, czy jajko jest już ugotowane. Telewidzowie dowiedzą się też, co zrobić, by pozbyć się salmonelli i wirusa ptasiej grypy. Po takim wprowadzeniu kuchnia pani Ewy nie może obyć się bez jaj! Gospodyni programu przygotuje jajka sadzone na śmietanie i jajka faszerowane - z sosami worcester i tabasco. Jaj nie zabraknie też w deserze - po jajecznym obiedzie Ewa Wachowicz poleca torcik o nazwie "orzechówka". Pyszności!
Kulinaria
21 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
Więcej
Dodaj do mojej listy
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Sezon 40
Ewa Gotuje - Odcinek 7
Ewa Gotuje - Odcinek 8
Ewa Gotuje - Odcinek 9
Ewa Gotuje - Odcinek 10
Ewa Gotuje - Odcinek 11
Ewa Gotuje - Odcinek 12
Ewa Gotuje - Odcinek 13
Ewa Gotuje - Odcinek 14