S12:O126
Ewa gotuje
Szynka świąteczna, carpaccio z buraczków i babka cud.
Tuż przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz zrobi potrawy z myślą o zbliżających się Świętach Wielkiej Nocy. Najpierw podpowie, jak domowym sposobem przygotować świąteczną szynkę – marynowaną przez co najmniej 2 dni w odpowiedniej bejcy, podaną z carpaccio z buraczków.
Z kolei na deser pani Ewa upiecze „babkę cud”, która idealnie sprawdzi się nie tylko w niedzielne popołudnie, ale także w koszyczku ze święconką.
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Sezon 40