Kulinaria

Ewa gotuje

S34 : O450
Przed nami długi majowy weekend, a co za tym idzie start sezonu grillowego. Z tego powodu również w programie „Ewa gotuje” nie może zabraknąć czegoś z rusztu. Ale najpierw autorka programu zaprosi do kuchni, gdzie ugotuje zupę-krem z zielonej sałaty i szpinaku, zagęszczoną włoskim serem mascarpone i podaną z podhalańską bryndzą. Z grilla będą roladki z pstrąga – z boczkiem i szparagami. A do tego kolorowe sałaty z marynowanymi buraczkami oraz filetami cytrusów. Na deser Ewa Wachowicz zrobi krem czekoladowy z musem malinowym, na bazie malin mrożonych, i świeżymi owocami.
Czas trwania: 21 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 442
Ewa Gotuje - Odcinek 443
Ewa Gotuje - Odcinek 444
Ewa Gotuje - Odcinek 445
Ewa Gotuje - Odcinek 446
Ewa Gotuje - Odcinek 447
Ewa Gotuje - Odcinek 448
Ewa Gotuje - Odcinek 449
Ewa Gotuje - Odcinek 450
Ewa Gotuje - Odcinek 451
Ewa Gotuje - Odcinek 452
Ewa Gotuje - Odcinek 453
Ewa Gotuje - Odcinek 454