Kulinaria

Ewa gotuje

S34 : O451
Tym razem Ewa Wachowicz opowie o tym, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby – pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje cytrynową zupę koperkową z ryżem, którą poda z dużym, pieczonym klopsem z mielonej łopatki wieprzowej. Na deser autorka programu zaproponuje pływające wyspy – klasykę kuchni francuskiej, czy też raczej francuskiego cukiernictwa. Ten zagadkowy przysmak będzie pięknie udekorowany – wykonanymi przez Ewę ozdobami z karmelu.
Czas trwania: 21 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
Masz juz dostęp? Zaloguj się i oglądaj
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 442
Ewa Gotuje - Odcinek 443
Ewa Gotuje - Odcinek 444
Ewa Gotuje - Odcinek 445
Ewa Gotuje - Odcinek 446
Ewa Gotuje - Odcinek 447
Ewa Gotuje - Odcinek 448
Ewa Gotuje - Odcinek 449
Ewa Gotuje - Odcinek 450
Ewa Gotuje - Odcinek 451
Ewa Gotuje - Odcinek 452
Ewa Gotuje - Odcinek 453
Ewa Gotuje - Odcinek 454