Ewa gotuje - sezon 38 - Odcinek 513
S38:O513

Ewa gotuje

Przed tygodniem Ewa Wachowicz spoglądała na Babią Górę z tarasu widokowego w krakowskich Przegorzałach, w tym odcinku „Kapryśnicę” będzie mieć jak na dłoni, bo kolejny program nagrano właśnie u stóp Królowej Beskidów. Na przystawkę zaproponuje zapiekane zielone szparagi, podane z jajkiem sadzonym. Potrawa powstanie w plenerze – na starej, opalanej drewnem kuchence. Danie główne przyrządzi wspólnie z gościem programu Mateusz Gesslerem, który zrobi burgery rybne na bazie lokalnego przysmaku – zawojskiego pstrąga. Następnie autorka programu zaprosi na deser – przygotuje sernik na zimno, na spodzie z wiórków kokosowych i ciasteczek.
Kulinaria
22 min
Więcej
WszystkieZobacz także
Ewa Gotuje - Odcinek 96