Kulinaria

Ewa gotuje

S35 : O469
Ten rok jest dla Ewy Wachowicz wyjątkowy. 30 lat temu zdobyła tytuł Miss Polonia, który – choć wówczas jeszcze tego nie wiedziała – otworzył jej drzwi do ekscytującego świata telewizji. Ale to nie jedyna rocznica, bowiem 15 lat po założeniu korony najpiękniejszej Polki nasza Miss nagrała materiał do autorskiego, kulinarnego programu „Ewa gotuje”. Pierwszy odcinek miał emisję tuż przed Wigilią Bożego Narodzenia, drugi przed Sylwestrem, w tym roku przypada więc jubileusz. Z tej okazji Ewa Wachowicz postanowiła sięgnąć po trzy sprawdzone receptury oraz produkty, których wielokrotnie używała przed kamerą. Rozpocznie od rosołu. Ale ten bulion nie będzie zwykłym wywarem na mięsie i warzywach, Ewa zrobi rosół królewski – z pieczarkami, jajkiem poszetowym i smażoną wątróbką. Na danie główne będzie ryba. W grudniu 2007 roku, w pierwszym odcinku programu, Ewa przyrządziła wigilijnego karpia. Tym razem zaprosi na karpia zawiniętego w liście kapusty! Innymi słowy zrobi gołąbki a poda je z sosem grzybowym. Na deser będą ciasteczka-słoneczka oraz tort.
Czas trwania: 21 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
Masz juz dostęp? Zaloguj się i oglądaj
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 455
Ewa Gotuje - Odcinek 456
Ewa Gotuje - Odcinek 457
Ewa Gotuje - Odcinek 458
Ewa Gotuje - Odcinek 459
Ewa Gotuje - Odcinek 460
Ewa Gotuje - Odcinek 461
Ewa Gotuje - Odcinek 462
Ewa Gotuje - Odcinek 463
Ewa Gotuje - Odcinek 464
Ewa Gotuje - Odcinek 465
Ewa Gotuje - Odcinek 466
Ewa Gotuje - Odcinek 467
Ewa Gotuje - Odcinek 468
Ewa Gotuje - Odcinek 469
Ewa Gotuje - Odcinek 470
Ewa Gotuje - Odcinek 471