S35:O463
Ewa gotuje
Ewa Wachowicz wiele razy w swoich programach zachęcała do jedzenia kiszonek, a kisić można kalafior, rzodkiewki czy cytryny. Jednakże do tej pory w „Ewa gotuje” nie było jeszcze kiszenia kapusty, dlatego ten odcinek rozpocznie właśnie od przygotowania takiej kiszonki. Autorka programu przyrządzi też dwudaniowy obiad z deserem. Zacznie od kremowej zupy z pieczarek. Na drugie danie będzie pierś z indyka w rumianym sosie śliwkowym plus zielone purée ziemniaczane oraz sałatka z kapusty. Na deser Ewa Wachowicz zaproponuje placek tarty z orzechami i kakao.
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Sezon 40