Kulinaria

Ewa gotuje

S35 : O459
Ewa Wachowicz wiele razy mówiła, że w kuchni ceni sobie sezonowość, jak też potrawy powstające z ogólnodostępnych produktów. Dlatego też w tym odcinku pokaże jak z podstawowych składników wyczarować coś naprawdę fantastycznego. Gotowanie zacznie od bardzo smacznego kremu z ziemniaków, cukinii i kopru włoskiego. Na danie główne Ewa przyrządzi inspirowane roladą śląską roladki rybne w sosie koperkowym – faszerowane tapenadą, czyli hiszpańską pastą z oliwek. Deser będzie równie prosty co zaskakujący, bowiem Ewa zrobi niezwykle smaczne ciasto, które nie wymaga pieczenia. Zobaczymy też jak zawekować domowy przecier pomidorowy.
Czas trwania: 21 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
Masz juz dostęp? Zaloguj się i oglądaj
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 455
Ewa Gotuje - Odcinek 456
Ewa Gotuje - Odcinek 457
Ewa Gotuje - Odcinek 458
Ewa Gotuje - Odcinek 459
Ewa Gotuje - Odcinek 460
Ewa Gotuje - Odcinek 461
Ewa Gotuje - Odcinek 462
Ewa Gotuje - Odcinek 463
Ewa Gotuje - Odcinek 464
Ewa Gotuje - Odcinek 465
Ewa Gotuje - Odcinek 466
Ewa Gotuje - Odcinek 467
Ewa Gotuje - Odcinek 468
Ewa Gotuje - Odcinek 469
Ewa Gotuje - Odcinek 470
Ewa Gotuje - Odcinek 471