Kulinaria

Ewa gotuje

S32 : O421
Tym razem Ewa Wachowicz zabierze nas w kulinarną podróż po kuchniach świata. Zacznie od ugotowania włoskiej wariacji na temat pomidorówki, czyli słynnej zupy solferino. Następnie przedstawi specjalność kuchni brytyjskiej – zapiekankę rybną z krewetkami i ziemniakami, zwaną przez wyspiarzy „fish pie”. Na deser będzie amerykańska klasyka – brownie! Ale receptura wielu może zaskoczyć, bowiem do ciasta trafią banan i batat. Jakby tego było mało, Ewa pokaże jak zrobić tagliatelle z... marchewki!
Czas trwania: 20 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
Masz juz dostęp? Zaloguj się i oglądaj
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 412
Ewa Gotuje - Odcinek 413
Ewa Gotuje - Odcinek 414
Ewa Gotuje - Odcinek 415
Ewa Gotuje - Odcinek 416
Ewa Gotuje - Odcinek 417
Ewa Gotuje - Odcinek 418
Ewa Gotuje - Odcinek 419
Ewa Gotuje - Odcinek 420
Ewa Gotuje - Odcinek 421
Ewa Gotuje - Odcinek 422
Ewa Gotuje - Odcinek 423
Ewa Gotuje - Odcinek 424