Kulinaria

Ewa gotuje

S32 : O419
Młody szpinak jest znakomitym składnikiem wiosennych sałatek, ale równie dobrze można zrobić na nim zupę. Właśnie od tej potrawy rozpocznie się następny odcinek magazynu kulinarnego „Ewa gotuje“. Danie główne będzie na słodko, bowiem na talerzu zagoszczą drożdżowe racuchy z konfiturą i sosem malinowym. Po obiedzie Ewa Wachowicz pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser na zimno – o smaku migdałów.
Czas trwania: 20 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 412
Ewa Gotuje - Odcinek 413
Ewa Gotuje - Odcinek 414
Ewa Gotuje - Odcinek 415
Ewa Gotuje - Odcinek 416
Ewa Gotuje - Odcinek 417
Ewa Gotuje - Odcinek 418
Ewa Gotuje - Odcinek 419
Ewa Gotuje - Odcinek 420
Ewa Gotuje - Odcinek 421
Ewa Gotuje - Odcinek 422
Ewa Gotuje - Odcinek 423
Ewa Gotuje - Odcinek 424