Kulinaria

Ewa gotuje

S29 : O374
W listopadzie obchodzimy nasze największe święto narodowe, upamiętniające odzyskanie przez Polskę niepodległości. Z tej okazji Ewa Wachowicz zaprosi widzów na potrawy, które z powodzeniem mogą znaleźć się na uroczyście zastawionym stole. Gotowanie zacznie od barszczu czerwonego na wywarze z wędzonych żeberek wieprzowych, podanego z kawałkami mięsa, jajkiem poszetowym i kleksem śmietany. Na drugie danie będzie pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty. A na deser - ciasto z malinami, brzoskwiniami i bezą.
Czas trwania: 20 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 365
Ewa Gotuje - Odcinek 366
Ewa Gotuje - Odcinek 367
Ewa Gotuje - Odcinek 368
Ewa Gotuje - Odcinek 369
Ewa Gotuje - Odcinek 370
Ewa Gotuje - Odcinek 371
Ewa Gotuje - Odcinek 372
Ewa Gotuje - Odcinek 373
Ewa Gotuje - Odcinek 374
Ewa Gotuje - Odcinek 375
Ewa Gotuje - Odcinek 376
Ewa Gotuje - Odcinek 377
Ewa Gotuje - Odcinek 378
Ewa Gotuje - Odcinek 379
Ewa Gotuje - Odcinek 380
Ewa Gotuje - Odcinek 381