Kulinaria

Ewa gotuje

S27 : O346
Równo 100 lat temu nasza ojczyzna odzyskała niepodległość. Z tej okazji Ewa Wachowicz zaprosi na tradycyjny, polski obiad. Gotowanie zacznie się od ekstraktywnego bulionu na perlicy oraz giczy cielęcej, bo to właśnie rosół nazywany jest naszą zupą narodową. Na danie główne zostanie podana gęś faszerowana kapustą kiszoną i boczkiem. Deser będzie równie tradycyjny, bowiem autorka programu upiecze szarlotkę, czyli kruche ciasto z jabłkami. Za bazę farszu posłużą owoce odmiany złota reneta.
Czas trwania: 22 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
Masz juz dostęp? Zaloguj się i oglądaj
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 336
Ewa Gotuje - Odcinek 337
Ewa Gotuje - Odcinek 338
Ewa Gotuje - Odcinek 339
Ewa Gotuje - Odcinek 340
Ewa Gotuje - Odcinek 341
Ewa Gotuje - Odcinek 342
Ewa Gotuje - Odcinek 343
Ewa Gotuje - Odcinek 344
Ewa Gotuje - Odcinek 345
Ewa Gotuje - Odcinek 346
Ewa Gotuje - Odcinek 347
Ewa Gotuje - Odcinek 348
Ewa Gotuje - Odcinek 349
Ewa Gotuje - Odcinek 350
Ewa Gotuje - Odcinek 351