Kulinaria

Ewa gotuje

S26 : O333
Tym razem Ewa Wachowicz sięgnie po recepturę na włoską zupę fasolową. Przepis podpatrzyła w czasie pobytu w Toskanii, po powrocie do kraju postanowiła go jednak nieco zmodyfikować, używając rodzimych składników. Zamiast włoskiej wędliny użyje naszej kiełbasy, a czarną kapustę zastąpi młodym szpinakiem. Dodatkowo potrawa nie będzie zagęszczona czerstwym pieczywem, tylko podana w chlebie. Z kolei na danie główne usmaży kotlety z piersi indyczej, panierowane w bułce tartej, parmezanie i orzeszkach ziemnych. Po obiedzie zrobi sernik kokosowy bez pieczenia, udekorowany musem z mango.
Czas trwania: 22 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
Masz juz dostęp? Zaloguj się i oglądaj
SezonyZobacz także
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Sezon 4
Sezon 5
Sezon 6
Sezon 7
Sezon 8
Sezon 9
Sezon 10
Sezon 11
Sezon 12
Sezon 13
Sezon 14
Sezon 15
Sezon 16
Sezon 17
Sezon 18
Sezon 19
Sezon 20
Sezon 21
Sezon 22
Sezon 23
Sezon 24
Sezon 25
Sezon 26
Sezon 27
Sezon 28
Sezon 29
Sezon 30
Sezon 31
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 323
Ewa Gotuje - Odcinek 324
Ewa Gotuje - Odcinek 325
Ewa Gotuje - Odcinek 326
Ewa Gotuje - Odcinek 327
Ewa Gotuje - Odcinek 328
Ewa Gotuje - Odcinek 329
Ewa Gotuje - Odcinek 330
Ewa Gotuje - Odcinek 331
Ewa Gotuje - Odcinek 332
Ewa Gotuje - Odcinek 333
Ewa Gotuje - Odcinek 334
Ewa Gotuje - Odcinek 335